Filmy
Dramy
Ludzie Kina
Premiery kinowe
Premiery DVD
Recenzje
News
Forum
Użytkownicy
Linki
Statystyki
Kontakt
Dram: 68
Ludzie Kina: 2738
Użytkowników: 1773
Chciałbym się dowiedzieć, kiedy (czy?) ruszą prace usprawniające strone. Błędów jest bez liku i odnoszę wrażenie, że owa strona poszła w całkowitą odstawkę, Dobrze, że jeszcze Krzysztov czasem coś naskrobie. Inaczej byłaby to strona-widmo. Brak dodawania nowych filmów, aktualizacji, dodawania komentarzy i innych pierdół. Co "góra" na to?

Co góra na to ? Góra się załamuje bo widzi jak jej strona umiera z dnia na dzień i nie wiele może na to poradzić.
Niestety straciłem kontakt z obecnym programistą, od około tygodnia w żaden sposób nie mogę się z nim skontaktować i zaczynam się bać że on również zrezygnował z pracy nad stroną... A sam nie jestem w stanie czegoś takiego napisać gdyż po prostu moja wiedza PHP jest o wiele za mała...
Zobaczę, postaram się jeszcze z nim skontaktować w przyszłym tygodniu, jak mi nie wyjdzie obawiam się że będę musiał zacząć szukanie programisty od nowa...
Head Administrator/Głwny Administrator
ojjj :(((( a już się ucieszyłam że stronka jest zarąbiście fajna i ma tyle dram :(
jeśli można prosić o linki do stron z dramami do obejrzenia to pięknie proszę o podanie :))
z góry dzięki ;)
na stronce l o v e - d r a m a . p l już jestem zalogowana może są jeszcze jakieś fajne stronki :))

Cześć Teck. kupe lat!
Jestem w trakcie realizacji projektu tematycznie podobnego do koreafilm, tylko związanego z Japonią (wiadomo - jestem maniakiem) tak więc współpraca między nami jest nieunikniona -.^
Tak się składa, że posiadam dość obszerną wiedzę z web-programowania, więc jeżeli masz w tej chwili problemy ze stroną i programistą to mogę w pewnych dziedzinach służyć ci pomocą.
Jeżeli jesteś zainteresowany to kontaktuj się ze mną. GG raczej nie używam, tak więc pisz na maila tetsujinsan (at) gmail.com
Pozdrawiam
Czyli, że możemy ogłosić definitywny koniec strony? Nie kryje swego głębokiego rozczarowania wielomiesięcznym marazmem i deklaracjami bez pokrycia. Szkoda, bo TKU brzmiał wiarygodnie a potencjał strony - olbrzymi.
Wszystkich zainteresowanych kinem azjatyckim (w tym koreańskim) zapraszam na moj regularnie aktualizowany blog: http://strachmaskosneoczy.blogspot.com/ .
Chyba jedyne miejsce w necie, gdzie możecie poczytać - mam nadzieje - ciekawe recenzje i artykuły o Azji i kinie azjatyckim.
Spriggan
prace nad stroną ruszyły, trwa to długo no bo system jest duży, bardzo duży i to nie jest takie hop-siup napisać to szybko no w sumie można napisać to szybko ale będzie pełno błędw czyli będzie gorzej chodzić niż teraz.
Prace są w zaawansowanym stadium, wytrwajcie jeszcze jakiś czas a nie pożałujecie.
Ostatnio edytowany o 2010-08-17 11:50:58
Aby dodać wiadomośc musisz być zalogowany