Filmy
Dramy
Ludzie Kina
Premiery kinowe
Premiery DVD
Recenzje
News
Forum
Użytkownicy
Linki
Statystyki
Kontakt
Dram: 68
Ludzie Kina: 2738
Użytkowników: 2049
« < 1 - 2 > »
Czy bylibyście zainteresowani maratonem (przeglądem) filmów azjatyckich na dużym ekranie? Rozmawiając ostatnio ze znajomymi padła taka propozycja, że fajnie by było takie filmy jak ARAHAN i CHOCOLATE zobaczyć na big screenie. Z tym tylko, że organizowanie takiego przeglądu miałoby sens, gdyby chętnych było dużo więcej niż 5-10 osób.

Dokładnie - jak to sobie wyobrażasz?? bez sponsora i zgody dystrybutora nic nie zdziałasz. Dodatkowo z tego, co się orientuję, to ani arahan ani chocolate nie mają polskiego dystrybutora. Chyba, że masz na myśli zrzutę na piwo i popcorn oraz wybór chętnego z plazmą i wolną chatą?:)
Headbanger 4 life!!
Można coś takiego zorganizować po kosztach - z prawnego punktu widzenia można puscic film z oryginalnego dvd (ktos posiada Aharana?;)) bez żadnej zgody dystrybutora itp. pod warunkiem, że wstęp będzie bezpłatny a impreza będzie miała na celu "kształcenie dzieci i młodzieży". No ale wtedy skombinuj kino, które pójdzie na układ "puścimy sobie u was film, nic nie zapłacimy i biletów też nie będzie"... Życzę powodzenia.
Organizowałam kiedyś coś takiego, ale nie było to w kinie tylko w sali wykładowej.
Co do pomysłu charliego jak najbardziej się przychylam:) Ja mogę przynieść popcorn;P

Nie wiem czy tak naprawdę zwykłemu obywatelowi opłacałoby się robić jakikolwiek komercyjny maraton. Jedyne co można zrobić to tak jak pisała Szu - wydaje mi się że byłoby to najlepsze wyjście - zorganizować albo w jakiejś sali wykładowej albo np. zagadać z jakimś kinem studyjnym i tam zorganizować podczas gdy nie ma seansów etc.
Wiem! można by zorganizować w media markt po zamknięciu - jak by się puściło na tych wszystkich telewizorach film to to byłoby dopiero oglądanie :P:P
A co do domówki to również jestem bardzo za:D takie wieczorki filmowe są pierwsza klasa - zajmę się paluszkami:D

Pojawiloby się wiecej, gdybyś zagwarantowali dodatkowe atrakcje. Na przykład: bezpłatny błyskawiczny konkurs nauki koreańskich przekleństw, striptiz w wykonaniu co ładniejszych użytkowniczek strony koreafilm.pl. , tudzież zestaw łóżek wodnych dla potrzebujących :) ;) ;) ;)
muszę przyznać że wszystkie trzy pomysły krzysztova przypadły mi do gustu ;);)
Bardzo zaciekawiło mnie cż jeszcze chce zagwarantować szu. Niestety emocje z lekka opadły jak przeczytałem koniec postu:P
No dobra oprcz tych paluszkw załatwię jeszcze....krakersy:P:P
O właśnie przypomniało mi się że mam jeszcze w domu butelkę Baekwha Soobok (koreańskie sake) więc jeżeli przyciągnęłoby to rzeszę forumowiczów to mógłbym wziąć;)
Ostatnio edytowany o 2009-04-16 00:27:09

najlepiej jest sie zalapac na jakis konwent anime i tam zrobic przeglad filmow azjatyckich. osoba organizujaca potrzebuje tylko swojego kompa i filmow. rzutnik prawie zawsze jest. szczegolnie w nocy jest sie latwo dorwac do rzutnikow. na dojiconie ostatnio ktos puszczal przez noc filmy o ninja. mozna pomyslec o tym sposobie.
« < 1 - 2 > »
Aby dodać wiadomośc musisz być zalogowany